Директор "Артека" розповів, що йому пропонував Луценко

Четвер, 15 жовтня 2009, 18:35

"Артек" - це безпечне місце для відпочинку дітей, запевняє гендиректор міжнародного дитячого центру Борис Новожилов.

"Я зовсім офіційно заявляю, що ніякої небезпеки для дітей на території "Артека" не існує", - сказав Новожилов на прес-конференції в четвер.

Гендиректор зазначив, що в "Артеку" вживаються "безпрецедентні заходи безпеки", що забезпечують дітям повний комфорт під час перебування на території табору, повідомляє Ліга.net.

Новожилов також не допускає того, що діти могли залучатися на території "Артека" до будь-яких зйомок, тому що цілодобово знаходяться під охороною міліції. Усього територію "Артека" охороняють 130 співробітників МВС.

Крім того, Новожилов повідомив, що він у четвер зустрічався з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком:

"Мені наполегливо рекомендували лягти в лікарню, виїхати, написати заяву про те, що я відмовляюся від посади - я цього не зроблю. Який би стан здоров'я мій не був, я повертаюся в "Артек" і буду з тим колективом, що працює в "Артеку".

Новожилов також повідомив, що протягом 2007-2008 років у таборі було проведено 70 перевірок, у тому числі дві перевірки ініціювала прем'єр Юлія Тимошенко й одну – президент Віктор Ющенко.

Коментуючи заяву адвоката Тетяни Монтян, яку нібито з'ясувала, що ґвалтували й інших дітей, Новожилов сказав:

"Я на сьогодні схиляюся до ретельно продуманої політтехнологічної операції якоїсь групи людей, інтересів, де "Артек" - просто розмінна монета, бажання відвернути від якоїсь ситуації".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування