У Литвина просять Тимошенко розібратися з МНС

Четвер, 15 жовтня 2009, 18:40

Блок Литвина просить прем’єра Юлію Тимошенко втрутитись у ситуацію, що склалася у Міністерстві з надзвичайних ситуацій.

Про це йдеться у заяві фракції блоку, підписаній її керівником Ігорем Шаровим.

Депутати зазначили, що спостерігаються негативні тенденції у сфері пожежної безпеки в Україні. "Дедалі відчутнішими стають наслідки пожеж, зокрема через збільшення числа загибелі людей", - йдеться у зверненні.

Як наголошують автори звернення, "є підстави стверджувати, що зазначені тенденції викликані насамперед незадовільним рівнем діяльності" МНС, а також "вкрай неефективною є робота щодо попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій".

"Особливо непокоїть уже звична практика, коли представники міністерства закривають очі на численні порушення будівельних норм при здачі до експлуатації новозведених чи реконструйованих об’єктів, що дає підстави говорити про існування відповідних корупційних схем", - йдеться у зверненні.

"З огляду на це особливу тривогу викликають питання захисту від пожеж мешканців новозведених висотних будинків, протипожежного захисту стратегічних об’єктів, зокрема, атомних електростанцій, а також споруджуваних об’єктів для проведення Євро-2012", - заявляють у фракції Блоку Литвина.

Представники фракції неодноразово зверталися до Кабміну з депутатськими зверненнями і запитами щодо незадовільної діяльності МНС, а також "щодо непрофесійності та причетності до корупційних діянь керівництва міністерства, зокрема, заступника міністра Валерія Третьякова".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування