Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чергова інтелігенція поагітувала за Тимошенко

Четвер, 15 жовтня 2009, 20:09

Представники Сумської інтелігенції закликали усі демократичні сили підтримати на президентських виборах прем’єра Юлію Тимошенко.

Відповідне звернення було ухвалено під час Форуму сумської інтелігенції, що проходив в обласній філармонії.

У форумі взяли участь близько 400 представників освітянської, наукової, технічної, сільської інтелігенції, відомі у регіоні лікарі, підприємці, студентство.

Учасники форуму переконані, що на нинішньому етапі розвитку держави Україні потрібен лідер, здатний об’єднати народ навколо спільної мети, навести порядок у країні та мобілізувати владу на подолання кризових явищ, відродження економічної могутності та на успішний розвиток країни.

"Ми, як і багато століть тому, стоїмо перед вибором: обрати поступальний розвиток, запровадження європейських цінностей, чи залишитися тупиковою гілкою сучасної цивілізації", - йдеться в ухваленому учасниками форуму зверненні до політичних сил.

Учасники зібрання закликали підтримати на найближчих виборах єдину кандидатуру на пост президента від демократичних сил – Тимошенко.

Крім того, 14 жовтня у Чернівцях відбулися народні збори під назвою "Буковинське віче", організоване громадськими організаціями.

Учасники віча закликали всі патріотичні сили Чернівецької області об’єднатися навколо президента Віктора Ющенка заради майбутнього країни. "З Ющенком Україна має майбутнє, без Ющенка Україна втратить і минуле. А без минулого – нема майбутнього", – йдеться в ухвалі заходу.

У вічі на підтримку президента у взяли участь представники буковинської громади, наукових, творчих і ділових кіл, громадських організацій і товариств.

Вони вважають, що Ющенко "єдиний державний діяч, який не зрадив Україні, не поступився своїми принципами, що ґрунтуються на національних інтересах".

Буковинське віче наполягає на прийнятті запропонованих Ющенком конституційних змін і вимагає від народних депутатів набратися сміливості і скласти свої повноваження, залишити парламент, який вони дискредитували.

"Верховна Рада має само розпуститися", - йдеться у заяві.

Учасники віча закликали "всі патріотичні державницькі сили об’єднатися навколо президента".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування