Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мін’юст із понеділка даватиме "старт" партіям, які включаються в вибори

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 08:29

З 19 жовтня Мін’юст почне засвідчувати копії статутів та свідоцтв партіям, які виступатимуть суб’єктами виборчого процесу на виборах президента.

Про це поінформував міністр юстиції Микола Оніщук, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

Він нагадав, що виборчий процес чергових виборів президента розпочинається 19 жовтня відповідно до закону "Про вибори президента України" та постанови Верховної Ради про призначення чергових виборів президента від 23 червня 2009 року.

До повідомлення про утворення виборчого блоку та для реєстрації кандидата на посаду президента до Центральної виборчої комісії, відповідно до статтей 45 та 51 закону про вибори президента, мають бути подані, зокрема, копії свідоцтва про реєстрацію партії (або партій, що входять до блоку) та її статуту (статутів партій-членів блоку), засвідчені безоплатно Мін’юстом після початку виборчого процесу, зазначив Оніщук.

Порядок засвідчення копій статутів та свідоцтв про реєстрацію партій, які мають намір стати суб’єктами виборчого процесу відповідно до законів "Про вибори народних депутатів" та "Про вибори президента", затверджений наказом Мін’юсту від 23 жовтня 2008 року, зі змінами і доповненнями, внесеними наказом міністерства від 13 жовтня 2009 року.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування