Литвин проміняє депутатів на баронес і лордів

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 10:32

Голова Верховної Ради Володимир Литвин 19-20 жовтня відвідає з офіційним візитом Великобританію.

Програмою візиту передбачені зустрічі Литвина з баронесою Хайман, лордом-спікером Палати лордів, спікером Палати громад Джоном Беркоу, державним міністром з питань Європи Крісом Брайнтом, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Також відбудуться зустрічі Литвина з членами Комітету у закордонних справах на чолі з головою Комітету Майком Гейтсом, членами Багатопартійної парламентської групи у зв’язках з Україною на чолі з головою групи Джоном Гроганом та з депутатами Парламентського комітету лордів з питань ЄС на чолі з головою Комітету лордом Ропером.

Спікер українського парламенту також виступить із промовою під час засідання "круглого столу" на тему "Значення виборів президента України", що відбудеться у Королівському інституті міжнародних справ за участю представників політологічних кіл, органів влади та дипломатичного корпусу Великобританії.

Крім того, Литвин візьме участь у засіданні Корпорації Лондона та засіданні Вестмінстерської фундації підтримки демократії.

Голова Верховної Ради також дасть інтерв’ю українській редакції "Бі-Бі-Сі".

Як відомо, наступний тиждень у Верховній Раді – пленарний, тож у понеділок об 11:00 має відбутися погоджувальна рада, а у вівторок – засідання парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування