Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Йде полювання за відео з оргіями "нардепів-педофілів"?

Субота, 17 жовтня 2009, 14:51

Відеозаписи зґвалтувань дітей, у яких підозрюють і депутатів БЮТ, за чутками, зберігаються на "флешці", і ці депутати нею нібито цікавляться.

Про це пише газета "Сегодня", зазначаючи, що "підтвердження цьому поки немає".

При цьому видання не виключає, що "флешку" із записами цих оргій, якщо вона є, завантажив відео сам підозрюваний Дмитро Полюхович, "щоб мати гарантії своєї безпеки".

"Є також версія, що цю флешку Дмитро сховав в автомобілі дружини, чим активно цікавляться нині згадані нардепи. Підтвердження цьому поки немає", - пише газета.

Джерело видання, близьке до ГПУ, каже, що, за документами слідства, з вересня 2006 до березня 2009 року, Полюхович разом із невстановленими особами "знаходячись за місцем проживання" по вулиці Серафімовича у Києві, а також улітку 2008-го в готелі "Адалар" на території "Артеку", використовуючи безпомічний стан своїх дітей, 1997 і 2000 років народження, задовольняв "статеву пристрасть неприродним способом".

Сам Полюхович провини не визнає, але вона, на думку слідства, підтверджується протоколами допитів його дітей, їхньої матері, якій, за її словами, про усе розповіла донька, висновками судмедобстеження, висновком поліграфа ("детектора брехні"), який вказує на правдивість свідчень дітей про насильство над ними.

Слідством також намічено відпрацювати оперативні дані щодо участі в розпусних діях з дітьми ще 4-х осіб. Серед них керівник "Артеку" Борис Новожилов, який свою провину заперечує і ховається від слідства.

Обвинувачення в участі в насильстві над дітьми на адресу священика і народних депутатів ґрунтуються на свідченнях Олени Полюхович та її сина, пише газета.

Нібито наприкінці вересня цього року син розповів матері, що розпуста з боку батька й інших не обмежувався оргіями в квартирі на Серафімовича й у "Артеці", а з липня 2008 по березень 2009 року в той час, коли мати з донькою відлучалася в магазин чи на ринок, батько водив сина в квартиру на вулиці Березняківській.

Туди, за словами дитини, приходили інші "дяді", які ґвалтували 11-річного хлопчика, знімаючи це на дві відеокамери (одна зберігалася на квартирі, іншу приносили із собою) і фотоапарат. Бували там нібито священик і троє нардепів. Один із нардепів нібито декілька разів приводив ще двох хлопчиків 10-11 років, яких теж ґвалтували.

У будинку по вулиці Березняківській у Києві, у якому, за свідченнями Олени Полюхович і її дітей, неповнолітніх ґвалтували, проводить розпити міліція. Газеті господарі вказаної у свідченнях квартири сказали, що ніколи не здавали її, живуть у ній з 1973 року.

Кербуд Юлія Кацагорова підтверджує це і припускає, що діти могли помилитися номером квартири - на одному поверсі з тією квартирою є ще одна, котра "здається, і там часто бачили різних людей". Нардепів і Полюховича на фото вона не впізнала.

Між тим, Дмитру Полюховичу суд продовжив до 14 грудня терміни досудового слідства й утримання під вартою, які спливали в жовтні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:29
Чи є пріоритети в обмінах? Відповідаємо на поширені запитання щодо полонених військових
09:26
Столтенберг: Не можна допустити залежності від Китаю, як це раніше було з Росією
09:24
Ексміністр оборони Британії розкритикував слабке лідерство Шольца у контексті війни
09:17
Ціни на нафту збільшилися на тлі оптимістичних прогнозів зростання економіки США
09:04
"Російська мова належить Кремлю" – Олександр Іванов про те, чому треба переходити на українську
08:54
Британський корабель відбив ракетну атаку хуситів в Аденській затоці
08:50
ЗСУ відвели танки "Абрамс" з фронту через загрозу російських безпілотників – AP
08:43
У польському Щецині зіткнулися британські військові машини, поранені 5 солдатів
08:41
Росіяни влучили в торговий центр і дитсадок на Херсонщині: поранили 6 людей
08:29
"Двійник", "Матрьошка", Portal Combat: які спецоперації проти України РФ проводить за кордоном
Усі новини...