У київській квартирі провели експеримент у справі педофілів

Понеділок, 19 жовтня 2009, 08:38

У суботу в одній з квартир Києва було проведено слідчий експеримент у справі про розбещення дітей.

Про це пише Сегодня.

У присутності мами і десятка правоохоронців 12-річний син Полюхович мав упізнати квартиру і підтвердити, що саме тут відбувалися злочини.

За словами правоохоронців, які проводили відтворення, за підсумками експерименту, хлопчик не підтвердив і не спростував того, що його ґвалтували саме тут.

Господиня квартири, де проводився експеримент, стверджує, що в ній ніколи не влаштовувалися оргії.

"Коли вони зайшли до нас у квартиру, міліція стала питати у дитини, чи впізнає вона меблі, шпалери, диван, підлогу. Поки вони в нього запитували, я весь час ридала. Розумієте, я готова присягнути на Біблії, що нікому не давала ключів, а тим більше ми з чоловіком не здавали нікому квартиру", - сказала вона.

"Так ось той хлопець сказав, що шпалери в квартирі, де він бував, були темно-світлого кольору. Особисто я не розумію, що це за колір. По-друге, відповідаючи на питання, сказав, що в квартирі не було антресолі. А у нас антресоль є. Також хлопчик сказав, що "була якась інша підлога". Хлопчик плутається", - заявила хазяйка квартири.

На питання, чи знає вона Полюховича і будь-кого з нардепів, які фігурують у справі, вона відповіла негативно.

Її сусіди також кажуть, що ніколи не бачили, щоб ця сім'я здавала квартиру.

"Я люблю часто подивитися у віконце - часу у мене багато, але БЮТівців з дітьми в нашому під'їзді я не помічала. Ви знаєте, Сергія Терьохіна я б одразу впізнала, я його часто бачу по телевізору", - розповіла сусідка квартири, де проходив експеримент.

У свою чергу мама дітей Олена Полюхович сказала, що діти через цей скандал зараз не ходять до школи.

"Вони кричать уночі! Мені доведеться лікувати їх не один рік у психологів. Сподіваюся, що винних покарають!", - сказала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...