Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко і Мороз побили горщики. Не сторгувалися?

Понеділок, 19 жовтня 2009, 08:53

Переговори про підтримку Соцпартією бізнесмена Сергія Тігіпка як кандидата в президенти провалилися.

Про це пише Комерсант-Україна, зазначаючи, що лідер СПУ Олександр Мороз оголосив, що розглядає варіант самостійної участі у виборах.

Джерела газети стверджують, що до цього кроку Мороза підштовхнули керівники обласних партійних організацій, з якими підприємець не побажав співпрацювати в ході кампанії.

"Тігіпко, після того як провів моніторинг обласних організацій Соцпартії, вирішив залучити до роботи на виборах тільки десяток більш-менш "живих", а Мороз хотів, щоб Тігіпко взяв всі організації оптом", - розповів співрозмовник.

"У результаті ті організації, які не потрапили до списку бізнесмена, влаштували Морозу скандал", - додав він.

За словами іншого співрозмовника газети, у ситуації, що склалася, Мороза не влаштувала квота СПУ, яку Тігіпко пообіцяв йому на майбутніх виборах до Верховної Ради.

"Тігіпко запропонував нам вісім прохідних місць у списку, і то з умови, що половину цих місць ми оплатимо", - сказав співрозмовник.

Водночас Мороз заявляє, що переговорний процес з Тігіпком остаточно не припинено, "проте актив партії схиляється до того, щоб СПУ самостійно брала участь у виборчій кампанії".

"Мотиви зрозумілі: партія не повинна мимоволі опинитися в політичному таборі нашого опонента", - цитує Мороза прес-служба СПУ.

У штабі Тігіпка заяву Мороза коментувати не стали.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування