Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТЕРЬОХІН ПІШОВ У ГЕНПРОКУРАТУРУ

Понеділок, 19 жовтня 2009, 12:03

Депутат від БЮТ Сергій Терьохін у понеділок має дати свідчення у Генпрокуратурі у справі про розбещення неповнолітніх.

Про це заявив сам Терьохін на погоджувальній раді у понеділок.

За його словами, у п’ятницю він звернувся до генпрокурора Олександра Медведька, висловивши своє здивування тим, що правоохоронні органи не контактують з депутатами, що фігурують у скандалі.

"Слава Богу, що після цього звернення ми домовилися, що сьогодні о 2 годині я особисто буду давати інформацію слідчому, яку я знаю", - сказав Терьохін.

Він погодився з необхідністю першочергового розгляду змін до Конституції щодо зняття депутатської недоторканності, а також заслуховування інформації від правоохоронних органів щодо скандалу.

Однак рішення щодо ТСК, на думку Терьохіна, необхідно приймати лише після заслуховування цієї інформації, "для того, щоб було зрозуміло – є потреба чи немає" у створенні комісії.

"І ще я б запропонував: є законопроект Сівковича про примусову кастрацію, і я просив би комітет розглянути його швидко. І плюс законопроект Катеринчука-Терьохіна про посилення кримінальної відповідальності за дачу свідомо неправдивих свідчень, аж до по життєвого ув’язнення", - сказав він.

На думку Терьохіна, несправедливим є, коли "одна людина буде пожиттєво сидіти кастрована, а з іншого боку, ті хто дають неправдиві свідчення всього 6 місяців".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування