Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ ХОЧЕ РОЗСЛІДУВАТИ ПРИЧЕТНІСТЬ ЯНУКОВИЧА ДО ЗГВАЛТУВАННЯ

Понеділок, 19 жовтня 2009, 18:03

Депутат БЮТ Сергій Соболєв просить генпрокуратуру розслідувати причетність Віктора Януковича до жорстокого побиття і зґвалтування.

Про це повідомляє сайт БЮТ.

Як вказується в повідомленні, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, ще перебуваючи в Єнакієвому, "організував групу злочинців, які жорстоко побили та зґвалтували жінку".

"При цьому факти інциденту стали відомі лише зараз, і тому БЮТ вимагає в Генпрокуратури розглянути цей інцидент", - пояснює депутат.

"Я знайшов документ, що проливає світло на те, кому вигідно було роздмухувати скандал в "Артеці" замість того, щоб розслідувати факти інциденту. Я маю на увазі заяву Григорія Омельченка, що пролунала в стінах ВР, стосовно наявності третьої судимості в пана Януковича про нібито зґвалтування жінки і жорстоке побиття її групою осіб", - заявив Соболєв.

"Ця інформація була надана Верховній Раді і Генпрокуратурі з приводу розслідування цих фактів, однак ніякого розслідування не існує, і тому хотів би зараз зачитати депутатське звернення, яке пролунало від Григорія Омельченка у стінах Верховної Ради", - цитує слова Соболєва INTV.

У зверненні йдеться про те, що "була отримана достатньо обґрунтована інформація, і тепер можна говорити, що пан Янукович вперше був засуджений за грабіж, а вдруге – за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості".

"Обидва рази йому було призначено покарання у вигляді позбавлення волі. Після відбуття покарання Янукович знову скоїв злочин – із групою осіб побив та зґвалтував жінку. Але кримінальна справа була закрита. У міліцейських документах зазначається, що Віктор Янукович організував в Єнакієвому стайку бандитів і видирав у жінок сумки та по живому видирав із вух у дівчат сережки вартістю 10 карбованців", - зауважив депутат.

Сергій Соболєв заявив, що фракція БЮТ звертається до Генеральної прокуратури з проханням негайно перевірити цю інформацію.

Депутат підкреслив, що після розслідування цієї справи буде відомо, "кому вигідне роздмухування, а не реальне розслідування інциденту в "Артеці".

Як відомо, інформація про третю судимість Януковича "ходила" ще в 2004 році, але не мала підтвердження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...