Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Раді пропонують ввести "політичну кастрацію"

Вівторок, 20 жовтня 2009, 11:25

Член фракції Компартії Адам Мартинюк пропонує ввести таке поняття як "політична кастрація".

Про це він заявив під час свого виступу з приводу скандалу щодо розбещення дітей, до якого нібито причетні народні депутати.

"Я хотів би звернутися до кожного з вас. Давайте дамо відповідь на питання: що ще має статися в нашому царстві-государстві, щоб ми усвідомили, що так далі жити не можна!", - почав Мартинюк.

"Я скажу дещо особисто: наймолодшому члену нашої родини, моїй онуці сьогодні 102 дні. У кожного з вас є чи діти, чи онуки. Що кожен із вас зробив би, якби це стосувалося ваших дітей чи онуків?!", - запитав депутат.

"Ви були б такі байдужі як зараз? Я думаю, це той момент істини, коли Верховна Рада має очиститись в прямому і в переносному смислі слова", - заявив Мартинюк.

"Очиститись, якщо буде доведено, що дехто з наших – не знаю як сказати... - дійсно деградували до такої міри, як про це говорять – вони мають понести найвищу міру покарання, якої ще немає. І я пропоную, щоб це була смертна кара", - зазначив депутат.

"Якщо буде доведено, що це чергова спецоперація, то до такого ж ганебного стовпа мають бути поставлені ті, хто затіяв цю операцію", - додав він.

У зв'язку з цим Мартинюк запропонував "напевно, радикальний, але він був би справедливий і реальний вихід із подібних ситуацій - давайте ми введемо таке поняття як "політична кастрація".

"Якщо політична партія у своїх лавах буде мати таких негідників, які є в нашій сесійній залі, то таку партію каструвати років на 5-10 у виборчих правах, щоб вона не мала права засідати ні в парламенті, ні в місцевих органах влади", - пояснив депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...