Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДТП з "Мерседесом" Лавриновича постраждала дівчина. У неї набряк мозку

Вівторок, 20 жовтня 2009, 13:37

"Мерседес", в якому їхав перший віце-спікер Олександр Лавринович, порушив правила, в результаті чого сталося ДТП.

Про це пише "Газета по-киевски" з посиланням на ДАІ, описуючи аварію, в яку потрапив Лавринович в суботу.

"За нашими даними "Мерседес", який потрапив в аварію, належить автогосподарству Верховної Ради. У нас немає інформації, що він закріплений конкретно за Лавриновичем. За попередніми даними, водій "Мерседеса" під час маневрування не поступився дорогою "Шкоді". Матеріали передали в міліцію", - сказала прес-секретар Департаменту ДАІ Ніна Хмелевська.

Газета також пише, що в офіційних документах ДАІ "приховали факт, що сановний регіонал був "на борту".

Сам Лавринович розповів, що того дня він повертався після вечірнього політичного ток-шоу додому.

"Раптом в бокову частину машини, щось бабахнуло. Не можу сказати, хто правий, хто винен - я не зобов'язаний виконувати функції автоінспектора. Я запитав у свого водія - чи є постраждалі. Він відповів, що ні", - сказав він.

Газета зазначає, "що вийти з машини і перевірити, чи правду каже його водій, віце-спікер Лавринович ймовірно не спромігся".

Водночас постраждалою виявилася 23-річна Ольга Яковенко, що їхала у "Шкоді". У неї набряк мозку і рвана рана повіки.

"Я їхала в таксі, раптом прямо на нас вилетіла якась машина. Удар - більше нічого не пам'ятаю, отямилася вже в лікарні. Спочатку мене повезли в офтальмологію: зашивати повіко і виймати з правого ока скляні уламки. Поки постраждалим оком бачу розпливчасто, що буде далі - не знаю. 17-го числа перевели в нейрохірургію. У мене струс мозку, невеликий набряк і, можливо, щось з шийними хребцями. Сиджу на таблетках і знеболюючих уколах", - розповіла вона.

Газета також публікує пояснення обставин ДТП, яке нібито виклав водій "Мерседеса" у протоколі ДАІ.

"Я їхав по вулиці Довженка в напрямку вулиці Теліги зі швидкістю 30 км/год (!). У крайньому лівому ряду. У моєму авто, крім мене, нікого не було. Справа на великій швидкості проїжджав світлий автомобіль, він мене підрізав, щоб уникнути зіткнення, я трохи вивернув вліво, наїхав на розділову смугу. У цей момент в передні ліві двері мене вдарила біла "Шкода Феліція", - пише він.

У свою чергу водій "Шкоди" для протоколу розповів зовсім іншу версію.

"Я рухався зі швидкістю 68 км/год у бік Петрівки. Попереду за півсотню метрів їхав інший автомобіль. Ця передня машина раптом почала гальмувати і різко пішла вправо. У цей момент попереду виник 600-й "Мерседес", який розвертався з середнього ряду через подвійну осьову. Я різко пригальмував, але машину понесло, і уникнути зіткнення з "Мерседесом" не вдалося", - написав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування