Янукович вимагає покарати тих, хто відмовив матері згвалтованих дітей

Вівторок, 20 жовтня 2009, 16:22

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вимагатиме притягнення до відповідальності тих людей, які затягували розслідування справи щодо насилля над дітьми.

Про це заявив він у вівторок, повідомляє прес-служба ПР.

"В таких жахливих випадках, коли знущаються над дітьми, затягування справ є особливо неприпустимим", - наголосив він.

"Тому ми будемо вимагати, щоб всі, хто зволікав із цією справою, відмовляв жінці, яка просила за своїх дітей, обов‘язково були притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства", - зазначив Янукович.

Він підкреслив, що "повинна бути дана оцінка намаганням органів внутрішніх справ затягнути розслідування цієї справи, чи взагалі відмовити матері, яка ходила і просила за своїх дітей".

При цьому він спростував звинувачення щодо навмисної політизації скандалу.

"Якщо хтось хоче сказати, що ця справа - політична акція, то це не відповідає дійсності. Цю справу ніхто не готував і не намагався робити на цьому політику", - сказав він.

"Мати не знайшла іншого варіанту, як звернутися до народних депутатів. До речі, депутат Григорій Омельченко - депутат з фракції БЮТ, і він також брав участь в тому, щоб Генеральна прокуратура негайно зайнялася цим питанням. Адже Міністерство внутрішніх справ затягувало розслідування", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування