Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин: Прийдіть на вибори, щоб не було фальшування

Вівторок, 20 жовтня 2009, 16:41

Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає громадян України прийти на вибори президента й проголосувати, щоб не було фальсифікацій.

Про це він заявив в інтерв’ю лондонській студії української служби "Бі-Бі-Сі" в Англії.

За словами Литвина, після досвіду виборів 2004 року у нього є "право і підстави висловлювати застереження" щодо можливості зриву президентських виборів-2010.

"Сьогодні йде навіювання людям, щоб вони не йшли на вибори. Але я переконаний: чим менше людей прийде на вибори, тим більш вражаючим буде офіційно оприлюднений результат", - сказав спікер, який сам висуватиметься в президенти України.

"Тому користуючись нагодою я звертаюся до людей, яким набридли українські політики, прийти на вибори, взяти бюлетень і прийняти своє рішення. Інакше будуть підстави для фальшування результатів виборів", - закликав Литвин.

"Усім очевидна надзвичайно висока ставка цих виборів і зрозуміло, що президент може бути тільки один. А відтак головне протистояння, я прогнозую, розпочнеться після першого туру", - наголосив він.

Литвин також повідомив, що підтримує ідею якомога швидшого проведення парламентських виборів після президентських виборів "за однієї умови".

"Спочатку треба змінити закон про вибори президента України. Інакше це нічого не дасть. Це буде марне витрачання коштів і ще більше розчарування українських громадян", - сказав спікер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...