Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко передав Луценку щодо скандалу: "Ганьба"

Вівторок, 20 жовтня 2009, 16:56

Президент Віктор Ющенко закликає припинити всі спекуляції навколо скандалу з розбещенням неповнолітніх.

Про це заявила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова під час брифінгу.

"Президент змушений констатувати, що цинізм і безпринципність як політиків, так і деяких високопосадовців, зокрема, з правоохоронних органів, вже виходить за межі звичайної людяності", - наголосила вона.

Передаючи позицію президента, прес-секретар акцентувала на тому, що в нагромадженні політичних заяв і версій останнього часу можна побачити одне - політиків не цікавить доля постраждалих дітей.

"Усупереч усім писаним і неписаним правилам, розкриваються навіть їх імена та шокуючі подробиці злочинів", - зазначила Ванникова.

"Така нездорова поведінка політиків і деяких керівників правоохоронних органів – ганьба і для них самих, і для політичних сил, які вони представляють чи підтримують", - додала вона.

Ванникова повідомила: президент вважає, що відповідальна позиція щодо цих жахливих злочинів може бути єдиною - якщо є певні відомості чи докази, необхідно звертатися до правоохоронних органів, не роблячи при цьому гучних заяв.

Якщо доказів немає, не потрібно створювати політичних приводів на чужому горі, наголосила вона.

"Глава держави ще минулого тижня закликав правоохоронні органи об’єднати зусилля в розслідуванні цієї справи – і чекає звіту щодо ходу і результатів слідства", - нагадала Ванникова.

Як відомо, Вінницька правозахисна група та представники Партії регіонів вимагають перевірити правомірність дій міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо розголошення ним таємниці усиновлення.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування