Луценко заявляє про арешт керівника в "Регіонах", а він працює?

Вівторок, 20 жовтня 2009, 18:42

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про арешт керівника виборчого штабу Партії регіонів в Святошинському районі.

У свою чергу перший віце-спікер Олександр Лавринович оголосив, що керівник штабу зателефонував і повідомив, що знаходиться на робочому місці.

"Сьогодні був затриманий при отриманні хабара начальник виборчого штабу Партії регіонів у Святошинському районі і заарештований", - заявив Луценко під час виступу в парламенті по справі про розбещення неповнолітніх.

У відповідь на ці слова перший віце-спікер Олександр Лавринович запитав: "Ви партійність встановлюєте під час затримання?".

"Ні, після того, як народні депутати починають вимагати відпустити", - заявив Луценко.

На це Лавринович відповів: "Коли в мене сталася пригода, ви ставили питання з'ясувати, до якої партії належить потерпілий".

"Прошу, не вмішуйте партії в розслідування кримінальних справ", - звернувся перший віце-спікер.

Після завершення виступу Луценка Лавринович заявив: "Щойно зателефонував до сесійної зали керівник виборчого штабу Партії регіонів у Святошинському районі, який працює на своєму робочому місці і дуже здивований такою інформацією, яку сказав міністр".

Слова Лавриновича викликали свист депутатів у залі. У цей час Луценко почав говорити одночасно з Лавриновичем, що вже оголошував виступ омбудсмана, його мікрофон було вимкнено, тому розібрати відповідь було неможливо.

Як повідомила пізніше прес-служба МВС, працівники міліції затримали під час отримання хабара заступника голови Святошинської  райдержадміністрації столиці, який одночасно є депутатом Святошинської районної ради та головою районного осередку Партії регіонів.

"Хабарник отримав від підприємця 1300 доларів США за дозвіл щодо надання в оренду останньому приміщення, що належить місцевій громаді. Наразі тривають відповідні кримінально-процесуальні дії з документування протиправної діяльності чиновника", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News