Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мати звинувачуваного в педофілії підозрює підкуп. У СІЗО посилено стежать

Середа, 21 жовтня 2009, 09:22

Мати обвинувачуваного в зґвалтуваннях своїх дітей Дмитра Полюховича Раїса боїться, що її сина можуть убити.

Про це вона сказала газеті "Сегодня".

"Олена була гарною дівчинкою (колишня дружина Дмитра Полюховича), Дмитро її дуже любив, до самого затримання. Лєна звинуватила його в педофілії, думаю, через майно (квартиру й машину)", - каже жінка.

"Квартиру Дмитру й Лєні на весілля подарували родичі Лєни, потім вони продали її і купили трикімнатну на вулиці Серафімовича. Там, до речі, є ще й колекція антикваріату", - додає мати арештованого.

"Про депутатів ніколи не було розмов, та ось Вітя Уколовдійсно друг родини", - каже вона.

Жінка припускає, що "Лєні (Полюхович) могли заплатити, щоб вона вплела в цю історію депутатів".

"Мені вдалося роздобути результати експертизи. Лікар мені сказав, що за цими документами очевидно, що дітей ніхто не ґвалтував. Лєна, напевно, якось налаштувала сина й доньку давати потрібні їй свідчення, тому на слідчому експерименті хлопчик і заплутався", - заявляє мати Дмитра Полюховича.

"Дмитро дуже сильно переживав розрив із Лєною, навіть кілька разів різав собі вени... Онуків я не бачила вже декілька місяців... Думаю, що після цього скандалу Лєна виїде за кордон", - додає вона.

Між тим, у Держдепартаменті з питань виконання покарань відмовляються говорити, у яких конкретно умовах у СІЗО-13 утримується підозрюваний у педофілії Дмитро Полюхович. "Розголос у пресі позбавляє посилені заходи охорони усякого сенсу. Не сумнівайтеся, бережемо його як зіницю ока", - запевняють там.

Неофіційні джерела повідомили газеті, що Дмитра Полюховича перевели в іншу (теж не одиночну) камеру, обладнану засобами внутрішнього спостереження. У ній, за даними видання, перебувають ще двоє підслідних. У камері є телевізор.

Для жорсткості контролю адміністрацією на поверсі біля входу до камери встановлено додатковий цілодобовий черговий пост. Віконце, через яке подають їжу, відкрите постійно. Ключі від камери, крім контролера з нагляду, є у начальника СІЗО. На прогулянки Полюховича виводять виключно одного. На допити і зустрічі з адвокатом доставляють під посиленою охороною.

Джерело каже, що отруїти чи ще якось "розправитися" з Полюховичем, "без потурання або непрямої участі персоналу" неможливо: "Прізвище Полюховича в усіх на слуху. За ним, до речі, закріпилося прізвисько Жирний карась".

Джерело не виключило, що Полюховича можуть перевести в приналежний СБУ Відділ забезпечення досудового слідства, де утримується Олексій Пукач: "Звідти ще нікому не вдалося втекти і, як кажуть, за всю історію був лише один випадок суїциду".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування