Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить Ющенка зупинити пекельну ідею Януковича

Середа, 21 жовтня 2009, 10:53

Кабінет міністрів просить президента терміново ветувати закон про підвищення соціальних стандартів, заявляє прем'єр Юлія Тимошенко.

"Уряд буде пропонувати президентові терміново, не очікуючи визначеного терміну, накласти вето на цей закон (про підвищення соцстандартів)", - сказала вона, відкриваючи засідання уряду в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами прем'єра, набуття чинності цим законом призведе до повного руйнування фінансової системи, бюджету кожної людини, інфляції і зниженню курсу гривні.

Тимошенко відзначила, що для виконання цього закону буде потрібно більше 100 млрд грн, тому піде "найпотужніша емісія" за останні роки.

Вона назвала подібні ініціативи "благими намірам, що ведуть у пекло", антидержавними й антинародними діями лідера Партії регіонів Віктора Януковича, що діє за принципом "чим гірше для країни, тим краще для його рейтингу".

"Це все одно, що дати людині, яка хворіє на цукровий діабет, від чистого серця кілограм меду", - додала Тимошенко.

Прем'єр запропонувала представникам Партії регіонів прийти на засідання Кабміну, щоб члени уряду "спробували пояснити їм, що реалізація цього закону неможлива".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування