Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат потерпілих з "Артеку" боїться, що його посадять

Середа, 21 жовтня 2009, 16:20

Адвокат потерпілої сторони у справі про розбещення неповнолітніх Андрій Циганков побоюється, що незабаром він буде затриманий.

Про це він заявив на прес-конференції у середу.

Він повідомив, що йому не дозволили брати участь у засіданні ВР, де звітували правоохоронці в якості представника потерпілої сторони.

"Голова МВС показав фотографії щодо нібито моєї причетності до вимагання коштів з депутатів. Як мені пояснили, скоріше за все, наступним кроком буде затримання й згода прокуратури міста Києва на порушення кримінальної справи проти адвоката та утримання його під вартою на час проведення досудового слідства", - заявив адвокат.

Він не відповів на питання, скільки коштують його послуги, однак наголосив, що платить йому виключно Олена Полюхович.

Він погодився надати свої документи, які підтверджують його процесуальний статус і сказав, що наскільки йому відомо, потерпіла не надавала права іншим особам для виступу від її імені на прес-конференціях та телеефірах.

Коментуючи хід справи, Циганков розповів, що наразі потерпілі перебувають під охороною і з дітьми працюють психологи Київської міської держадміністрації, яких залучив адвокат, засумнівавшись в об'єктивності спеціалістів МВС.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування