Тимошенко хоче черговий "інтернет-продукт"

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 00:02

Для забезпечення ефективної комунікації між суспільством та владою має бути створений спеціальний інтернет-портал.

З такою ініціативою виступила прем’єр Юлія Тимошенко на установчому форумі Всеукраїнських народних зборів.

"Я вважаю, що інтелектуальна команда, яку ви запропонуєте, має створити Інтернет-продукт – добру програму, яка дасть можливість в професійних колах громадських організацій разом з урядом обговорити, створити порівняльну таблицю, де можна до кожного пункту дати свої зауваження, пропозиції та врахувати їх", - сказала Тимошенко.

На її думку, завдяки такому проекту громадські та професійні організації отримають можливість розробляти та вносити на розгляд уряду нормативні акти – проекти законів, постанов та розпоряджень Кабміну, а також відомчих актів.

"Документ, який створено в односторонньому порядку, абсолютно не сприймається, і тому ми сьогодні мусимо говорити про інший рівень – яка реформа потрібна країні. По-друге, які нормативні акти забезпечують ці реформи", - сказала прем’єр.

"По-третє – абсолютний контакт як по вертикалі, так і по горизонталі з усіма професійними і громадськими колами, які є фахівцями саме в цьому, щоб документ народився бездоганним, кваліфікованим і таким, який потрібен країні", - підкреслила Тимошенко.

Прем’єр вважає, що тільки сильний нормотворчий процес може стати запорукою успішної реалізації реформ.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування