Співкамерники погрожують батьку зґвалтованих дітей сексуальним насильством?

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 10:46

Адвокат батька, підозрюваного в розбещенні дітей в "Артеці", Ідан Алієв заявляє, що життю його підзахисного погрожували співкамерники.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Киевские ведомости", повідомляють Українські новини.

"Після опублікування всієї цієї інформації в ЗМІ, співкамерники йому погрожували, і він говорив, що вони можуть вжити заходів сексуального характеру або вбити його, і просив запобігти цьому", - заявив адвокат.

Алієв також повідомив, що його не допускають на допити підзахисного й він навіть не знає, чи допущений він до матеріалів кримінальної справи як захисник.

"Склалася дивна ситуація: на сьогоднішній день я навіть не знаю, у якому статусі я перебуваю - чи допущений до матеріалів кримінальної справи як чи захисник ні. За увесь час я був присутній тільки на одному допиті...", - сказав він.

"Зважаючи на те, що в мене є договір, я півтора місяця тому надав в органи слідства всі необхідні документи - це незаконно", - додав Алієв.

Адвокат вважає, що не допуск його до допитів пов'язаний з бажанням правоохоронних органів домогтися від підозрюваного необхідних їм свідчень.

"Я вже не перший рік працюю й практично на сто відсотків упевнений, що це робиться саме для того, щоб домогтися певних свідчень", - сказав він.

Алієв повідомив, що підозрюваний не визнає свою провину, і зазначив, що сам не бачив жодного доказу провини свого підзахисного.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування