Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича висунуть у президенти "ощадно", бо криза

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 13:23

З’їзд Партії регіонів із висування Віктора Януковича в президенти у п’ятницю пройде "в ощадному режимі" через кризу в країні.

Про це сказала депутат Партії регіонів Ганна Герман в інтерв’ю "Бі-Бі-Сі".

За її словами, XII з’їзд Партії регіонів триватиме не довше години і вперше проходитиме "в ощадному режимі".

"Ми відмовилися від фанфар, феєрверків, співів, танців", - сказала Герман.

Зібрання почнеться о 18:00 у п’ятницю у київському Міжнародному виставковому центрі, найбільшій залі для таких заходів. Після з’їзду о 19:00 відбудеться святковий концерт.

Раніше джерело в Партії регіонів повідомило, що журналісти не зможуть потрапити в залу, де проходитиме з’їзд ПР, - для них виділять приміщення з телевізором, по якому журналісти зможуть спостерігати захід. Такі заходи нібито викликані побоюванням, що делегатів буде так багато, що система перевірки через рамки металошукачів не витримає.

За даними прес-служби ПР, на XII з’їзд Партії регіонів обрано 597 делегатів, а представників ЗМІ за день до початку з’їзду "акредитовано майже 350". Для зручності їхньої роботи відкрито пресову залу на 200 сидячих місць, а відеоматеріали зі з’їзду "можна отримати в режимі прямої трансляції ПТС з супутника".

Між тим, очікується, що о 21:30 у п’ятницю Янукович візьме участь у телепрограмі "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на каналі "Інтер".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...