Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Кожем'якіна відхрестилася від збору каси для Тимошенко

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 16:03

Дружина депутата Андрія Кожем'якіна Наталія спростовує інформацію про те, що вона входить до медіа-штабу БЮТ.

Про це йдеться у листі гендиректора компанії "Інформальянс" Сергія Палєхи, направленому "Українській правді" в зв'язку з матеріалом "Юлія Тимошенко заплуталась у світовому павутинні".

"Дружина депутата Андрія Кожем`якіна – Наталія Кожем`якіна ніколи не входила до складу медіа-штабу БЮТ і не є куратором газети "ВВ" та інтернет-телебачення INTV", - йдеться в заяві.

"Вона – президент медіакомпанії "Інформальянс", до складу якої входить інтернет-портал INTV, газета "Вечерние Вести" та студія-продакшн SVK. Медіакомпанія "Інформальянс" є комерційною структурою, що здійснює свою діяльність за власним бюджетом", - наголошується в повідомленні.

Там також зазначається, що медіа-компанія не має жодного відношення до появи інтернет-опції по збору коштів на сайті http://www.tymoshenko.com.ua.

"Cайт Тимошенко http://www.tymoshenko.com.ua перебував на сервері порталу INTV до 15 жовтня цього року. Проте з 15 жовтня 2009 року цей сайт перейшов у ведення іншої організації та змінив свою адресу на http://www.tymoshenko.ua", - зазначається в листі.

"Інтернет-опція по збору коштів з’явилася в інтернеті після цієї дати. Тому медіакомпанія "Інформальянс" не може мати жодного відношення до розробки та функціонування цього продукту", - йдеться в заяві.

Раніше "Українська правда" з посиланням на джерела писала, що запровадження збору коштів через сайт http://www.tymoshenko.com.ua – це ініціатива одного з медіа-штабів БЮТ, орієнтованого на Олександра Турчинова, куди начебто входять його Олег Клименков та дружина Кожем'якіна Наталія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...