Янукович: Я нікому не дам принизити Україну

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 19:21

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович впевнений у своїй перемозі на виборах президента.

Про це він сказав, виступаючи на з’їзді Партії регіонів у п’ятницю.

"Забезпечити перемогу буде непросто. Проти нас мобілізовані значні фінансові ресурси. Однак жодні гроші не допоможуть тим, хто пообіцяв і не виконав обіцяного. Ті, хто обманули народ, повинні відійти", - сказав Янукович.

"Перевага, а головне, - правда, на нашому боці. І народ це відчуває", - додав він.

Янукович зазначив, що, спілкуючись з людьми у регіонах, він переконався, що "жодні політтехнології, трюки, зомбування і чорні піари не спрацюють".

"Люди не вірять цій владі, і відчайдушні спроби вартістю у мільярди гривень переконати народ, що "вона працює", вже не діють. На противагу цій нав’язливій рекламі, цим солодким обіцянкам, що безперервним потоком линуть з ефіру, ми протиставимо стриманість та врівноваженість", - сказав він.

"Кандидат у президенти від Партії регіонів, кандидат від народу, не обіцяє проривів і чудес. Однак я зроблю все можливе і неможливе, щоб Україна повернулася на шлях стабільного розвитку, громадянської злагоди, добросусідства і прогнозованості", - додав Янукович.

Він також пообіцяв "об’єднати українське суспільство" і "подбати про міжнародний авторитет України".

"Як президент я ніколи не дам принизити Україну. Нікому і ніколи, хто б не намагався зробити це – свої чи чужі, союзники, чи недруги", - заявив Янукович.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...