Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: влада розлякала інвесторів ґвалтуванням дітей

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 19:49

Україна – банкрут, а її громадяни – хронічні боржники на багато років вперед.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, виступаючи на з'їзді регіоналів.

"З вини непрофесійної і розсвареної не лише між собою, а й з народом помаранчевої влади держава опинилася в стані фактичного банкрутства, глибокого розколу, скомпрометованою в очах світового співтовариства", - зазначив він.

"До 2004 року Україна просувалася вперед непростим, але власним шляхом історичного розвитку...У 2004 році до України експортували революцію. Ставка була зроблена на групу політиків, готових заради влади до будь-яких авантюр", - сказав Янукович.

"В контексті процесів, які ознаменували собою початок ХХІ сторіччя, майданний експеримент в Україні, як і "кольорові революції" загалом, призвели до послаблення безпеки та стабільності в усіх регіонах, де вони мали місце, або де планувалися", - заявив він.

За словами Януковича, "зараз країна доведена до крайнього виснаження". "Вона тримається лише на безпрецедентних зовнішніх запозиченнях. Взяті у борг гроші спрямовуються лише на те, щоб якось протриматися до президентських виборів", - вважає він.

"Всупереч рекламним щитам "вона працює", якими всю країну обклеїли, як акцизними марками, я з усією відповідальністю заявляю: Україна працює не завдяки, а всупереч діям нинішньої влади", - заявив він.

"І те, що життя людей таке важке, те, що падає економіка, те, що згортається малий бізнес, що закриваються заводи і фабрики, що армія безробітних і голодних людей збільшується, - усе це має одну причину. Назва їй – непрофесійна і безвідповідальна влада", - сказав Янукович.

"Та влада, яка не лише позбавила бізнес кредитів, не лише задавила його надмірними податками та поборами, не лише розлякала інвесторів корупцією та ганебними скандалами з полюванням на людей та ґвалтуванням дітей, а й забрала ті заощадження, які мали громадяни на банківських рахунках", - сказав він

За словами лідера регіоналів, "промислове виробництво скоротилося на третину, будівництво обвалилося вдвічі, люди втратили останню надію на отримання довго сподіваного житла".

"Влада знищила вітчизняного виробника, відкривши кордони для неякісного імпорту. І тепер ми завозимо те, що колись експортували. Навіть сало та цукор. Не кажучи вже про всі інші предмети першої необхідності", - наголосив Янукович.

"Нема суспільної верстви в Україні, якій би ця влада поліпшила життя. Є маленька жменька хабарників та злодіїв при владі. І тільки їм "живеться весело й вільготно", як сказав би знаменитий Некрасов", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяВ Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...