У БЮТ кажуть, що ПР поклали під Ющенка

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 20:17

Президент Віктор Ющенко і лідер регіоналів Віктор Янукович об’єдналися заради боротьби проти прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це заявила депутат від БЮТ Наталія Королевська, коментуючи слова регіонала Олександра Єфремова про готовність Партії регіонів співпрацювати з НУ-НС, у випадку виходу блоку з коаліції, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Партію регіонів остаточно "поклали" під Ющенка для реалізації спільних дестабілізаційних цілей: секретаріат президента і Партія регіонів разом штовхатимуть країну в прірву наперекір зусиллям Тимошенко", - йдеться у повідомленні.

"Послідовні намагання технологів секретаріату Ющенка реалізувати змову з регіоналами для протидії уряду свідчать про твердий намір тих, хто стоїть за обома цими структурами, знищити цю країну, її економіку, соціальну сферу, але не допустити продовження роботи Тимошенко", - сказала Королевська.

Також вона зазначила, що "слова пана Єфремова є найбільш яскравим свідоцтвом існування глобальної змови на рівні Януковича і Ющенка напередодні президентських виборів".

"Предметом домовленостей, очевидно, є свідома дестабілізація соціально-політичної і економічної ситуації", - повідомили у прес-службі.

"При цьому абсолютно не зрозуміло, хто з цієї "двійки" виконуватиме роль технічного кандидата. На даний момент саме регіонали виконують стратегічні розробки команди Ющенка", - додала Королевська.

"Рядові депутати фракції Партії регіонів до кінця не володіють ситуацією про характер переговорів на вищому рівні", - наголошується у повідомленні.

"Ситуація про гіпотетичне створення ситуативної більшості Ющенко-Янукович нагадує відвертий фарс, регіонали поводяться як малі діти, яких забули на дитячому майданчику, не сказавши, коли за ними повернуться", - зазначила депутат від БЮТ.

"Ні технологічно, ні ідеологічно, ні організаційно перспектив навіть для ситуативної співпраці НУНС і Партії регіонів немає. Такі вислови Єфремова варто розцінювати виключно як метод політичного шантажу, направлений, правда, невідомо на кого", - додала Королевська.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...