Тимошенко обіцяє диктатуру, Європу і вугілля замість газової голки

Субота, 24 жовтня 2009, 22:01

Юлія Тимошенко заявляє, що шлях України - до європейської спільноти, але вона також повинна мати рівноправні та добросусідські відносини з Росією.

Про це Тимошенко заявила під час свого виступу на з’їзді партії "Батьківщина" на Майдані Незалежності, де її висунули кандидатом на посаду президента.

"Наш шлях – це шлях до європейської спільноти… Водночас ми не маємо права ніякої конфронтації мати з нашими традиційними і дружніми сусідами", - заявила Тимошенко.

"Наші стосунки з Російською Федерацією можуть бути рівними і достойними, чесними і відкрити, без будь-яких недомовок. І я вибудовую такі стосунки", - додала прем’єр.

"Україна - рівна серед рівних і вона сильна серед сильних. І на міжнародній арені я ніколи не дам ні принизити, ні доторкнутися до наших національних інтересів", - наголосила вона.

Тимошенко заявила, що "жодна наша з вами програмна засада не втрачена": "Кожне слово і кожна літера, що написані в нашій програмі "Український прорив", що прийшли до нас в інтернет-повідомленнях в програмі "Ідеальна країна", все це стане реальністю нашого життя".

Як відомо, текст "Українського прориву", що був опулікований на сайті проекту "Ідеальна країна", зник з сайту.

Під час свого виступу Тимошенко повторила, що "країні потрібна диктатура - закону, порядку, тих правил, що базуються на справжніх Божих заповідях". "Диктатура честі, порядності і справедливості", - додала вона.

"Ми повернемо порядок у владу. Вона не буде такою розхитаною і розхлябаною, як є сьогодні. Бо та Конституція, яку зруйнували сиюмінутним голосуванням, обов’язково має бути поправлена", - наголосила прем’єр.

Тимошенко зазначила, що сьогодні жоден політик не хотів би опинитися на місці прем’єра. Водночас вона запевнила, що не підведе Україну: "Для мене не мають значення рейтинги, а лише професійна робота".

Тимошенко заявила про перешкоди та протидію їй у виплаті компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР. При цьому вона пообіцяла виплатити компенсації всім, хто ще не отримав виплати.

Також Тимошенко пообіцяла, що після закінчення всіх потрясінь вона і її команда "повернуть стабільність і силу українській гривні".

Крім того, Тимошенко заявила про необхідність використання в Україні вугілля замість природного газу: "Ми будемо мати найкращу енергетичну незалежність серед всіх країн. Бо ми маємо найбільші запаси вугілля".

"Але ми не вміємо його ні нормально експлуатувати, ні нормально спалювати. Тому ми покладемося саме на цей ресурс і зійдемо з голки споживання природного газу. Ми навчимося спалювати вугілля самим екологічним способом", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування