Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль виграв у Наливайченка справу про "липових" ветеранів

Понеділок, 26 жовтня 2009, 10:57

Шевченківський райсуд Києва зобов’язав голову СБУ Валентина Наливайченка спростувати інформацію про корупційну діяльність начальника кримської міліції Геннадія Москаля.

Зокрема, суд визнав ці відомості такими, що ганьблять честь і гідність Москаля, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

Згідно з рішенням суду, СБУ має протягом 10 днів розмістити на своєму сайті текст спростування цієї інформації.

"Оскільки суд відмовив у стягненні на користь Москаля з СБУ 100 тисяч гривень за завдання йому моральної шкоди, депутат оскаржив дане рішення до Апеляційного суду Києва", - сказано у повідомленні.

Прес-служба також нагадує, що на розгляді у Шевченківському райсуді Києва знаходяться ще 4 цивільні справи за позовом Москаля до СБУ, голови СБУ Наливайченка та його колишнього заступника Тиберія Дурдинця "про спростування відомостей, які порочать честь, гідність та ділову репутацію і відшкодування моральної шкоди".

Як відомо, раніше Наливайченко заявив, що СБУ передала до Генпрокуратури матеріали для порушення кримінальної справи стосовно Москаля.

Зокрема, він сказав, що СБУ задокументовано корупційну діяльність Москаля, пов’язану, насамперед, з порушенням закону про статус ветеранів війни.

За його словами, йдеться про незаконне надання документів “чиновникам або ж просто хабарникам”, які жодного відношення не мали до бойових дій, а тому не мали жодного права вважатися ветеранами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...