У Ющенка не буде штабу на Банковій, і він поекономить

Понеділок, 26 жовтня 2009, 11:47

Виборчого штабу Віктора Ющенка в секретаріаті президента не буде, запевняє глава цього відомства Віра Ульянченко.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Комерсант-Україна", говорячи про передвиборну роботу штабів кандидата в президенти на виборах 2010 року Віктора Ющенка.

"Усі глави обласних і районних адміністрацій, які стануть керівниками штабів, підуть у відпустку. Вони не будуть використовувати службові кабінети, автомобілі і будуть працювати тільки на вибори", - сказала Ульянченко.

"Масовості не буде. Більшість голів облдержадміністрацій і районних держадміністрацій займуться забезпеченням підготовки і проведення чесних виборів", - зазначила вона.

"До речі, на відміну від 2004 року, тепер у жодній адміністрації не будуть розміщувати виборчі штаби. Не буде штабу і на Банковій – тут не будуть сидіти технологи, сюди не будуть звозитися дані і так далі", - заявила глава секретаріату президента.

За її словами, керівник Держуправління справами Ігор Тарасюк, який керуватиме штабом кандидата Ющенка, "піде у відпустку з початком виборчої кампанії".

Ульянченко зазначила, що від з'їзду "Нашої України" 8 листопада чекають "лише підтримки кандидата в президенти (Ющенка)".

"Проблеми з обласними організаціями, які порушувалися на минулому з'їзді, уже вирішені – ми завершили перереєстрацію членів у Київській і Донецької облорганізаціях", - зазначила голова Народного союзу "Наша Україна".

Вона підтвердила, що є ще проблеми з фінансуванням. "Але це не таке серйозне питання, яке має хвилювати всю країну. Ми поступово вирішуємо проблему з фінансуванням. Є області, де боргів уже немає, є ті, де вони залишилися... У нас у партії багато людей, які працюють за ідею і які згодні потерпіти з отриманням грошової винагороди", - запевнила Ульянченко.

"Ми будемо економити (на кампанії). У нас не буде дорогих акцій. Звісно, буде присутність кандидата Ющенка й у телевізійній рекламі, і на білбордах – це обов'язкові витрати. Але цієї реклами не буде надто багато", - заявила глава СП.

На запитання, хто наповнюватиме виборчий фонд Ющенка, вона відповіла: "Члени партії, а також сама партія".

"Ці вибори і ця кампанія мають величезну важливість для партії. Партії дається шанс структуруватися й показати свої організаційні можливості і своє значення. Адже одразу після завершення президентських виборів, у травні, пройдуть вибори в місцеві ради", - зазначила вона, припускаючи і вибори Верховної Ради в 2010 році.

У той же час, у більш активній участі президента в роботі партії, за словами Ульянченко, "немає необхідності": "Віктор Андрійович – ідеологічний керівник партії... Для партії достатньо того, що він є главою держави, це велика честь для нас".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування