Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко не бачить кращого за себе президента

Понеділок, 26 жовтня 2009, 14:26

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко допускає домовленості з іншими кандидатами лише щодо захисту результатів виборів.

"Ми точно будемо домовлятись із Яценюком, але про одну річ. Про те, як спільно і Гриценко, і Яценюк, і Тігіпко, й інші, хто піде (на вибори), захистити результат. Оце єдина основа для домовленостей", - заявив він в інтерв’ю Радіо "Свобода".

"Не буде жодних домовленостей стосовно того, що хтось зніме кандидатуру на користь іншого. Я чітко заявив і записав це в своїй програмі: я пройду цей шлях до кінця і не буду знімати свою кандидатуру", - запевнив Гриценко.

За його словами, "це не якісь наполеонівські замашки".

"Якби зараз обирали просто хорошу людину, хороших людей багато. Якби зараз обирали голову Нацбанку, я би не пішов, хай би йшов банкір Ющенко, банкір Яценюк, банкір Тігіпко. Якби обирали генерального прокурора, взагалі це не моє", - пояснив Гриценко.

"А ми обираємо президента України, людину, яка буде виконувати абсолютно конкретні блоки функцій. Перше – правоохоронний блок, друге – Верховний головнокомандувач, третій – координація зовнішньої політики, плюс ті кадрові рішення, які є: Нацбанк, губернатори і законодавчі ініціативи", - наголосив він.

"От я не бачу нікого іншого, знаючи, що вони хороші люди, хто б міг з першого дня виконувати ці завдання краще, ніж я", - заявив Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...