Гендиректора "Артека" погрожують поставити на лічильник

Понеділок, 26 жовтня 2009, 16:49

Гендиректора "Артека" Бориса Новожилова погрожували вбити.

Про це заявив керівник МВС Юрій Луценко на прес-конференції в Сімферополі, повідомляє УНІАН.

"Слідство одержало повідомлення про те, що був телефонний дзвінок від громадянина, який погрожує через три дні, починаючи від суботи, включити лічильник стосовно пана директора "Артека", якщо він не виконає його вимог", - сказав він.

За словами міністра, той, хто телефонував, попередив: якщо керівник дитячого центру не виконає його умов, то буде убитий.

"Можливо, це просто дзвінок не зовсім адекватної людини під впливом всієї істерії навколо цієї справи, а можливо, це серйозна погроза, тому ми і поставили охорону, яка охороняє життя пана Новожилова", - сказав Луценко.

Міністр відмовився уточнити, які вимоги висувала людина, яка телефонувала. "Я не маю права їх розголошувати", - заявив керівник МВС.

***

У свою чергу сам Новожилов наполягає на притягненні до відповідальності всіх, хто завдав шкоди репутації "Артеку", і на принесенні ними публічних вибачень.

Про це йдеться в заяві Новожилова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Директор центру зазначив, що "Артек" вперше опинився в центрі "аморальної", "брудної політичної кампанії", в результаті якої постраждали діти.

Новожилов направив листа з проханням дати публічну оцінку цим подіям президенту, лідерам провідних політичних сил.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування