Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку не соромно за 5 років. Фото

Понеділок, 26 жовтня 2009, 17:24

Президенту Віктору Ющенку не соромно за 5 років його президентства.

Про це він заявив на мітингу у рідному селі Хоружівка.

"У мене немає і не буде самоцілі бути у владі. Я, як діючий Президент, ставлюся до цих речей абсолютно спокійно. Я знаю, що за мною моє рідне село, моя рідна родина, у мене є те багатство, яке є у кожного – любов та відданість до цієї святої землі, у якій лежать мої батьки", - сказав Ющенко, повідомляє сайт "Нашої України".

"Я переконаний – нам не треба думати де ти будеш і ким ти будеш через рік, через два. Потрібно думати про те, де буде країна", - наголосив він.

"Я як діючий президент, хотів би чесно сказати – я не жалкую про 5 останніх років і можу навести чимало аргументів", - додав він.

Ющенко окремо зупинився на важливості збереження демократичних здобутків України:

"Жоден тоталітарний режим, жоден авторитарний лідер не принесе Україні незалежність.
Тому важливо утриматися на демократичних засадах, зберегти європейський курс, не повертатися у вчорашній день", - заявив він.

"За ці останні 5 років на будь-якому майдані ви не знайдете людину, яка б сказала – я хочу повернутися в 2004 рік, бо там було краще. Жодна людина не хоче туди повернутися. У нас відбулося те, що для нас є цінним, чого ми не хочемо втратити. У 2004 році лінія суспільної дискусії складалася з дуже простого тесту – з ким ти? Ти йдеш вперед до Європи, до демократії, до свободи, чи навпаки?", - сказав президент.

Він додав: "Зараз стоїть таке ж питання – незважаючи на рекламу, на телешоу, на десятки тисяч афіш – і я вас прошу, брати і сестри – не помиліться".

Фото з сайту "Нашої України"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування