Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Через Ющенка країна перетворюється на притулок терористів

Понеділок, 26 жовтня 2009, 19:05

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко критикує президента Віктора Ющенка за блокаду міграційного законодавства.

Про це він заявив на прес-конференції в понеділок, коментуючи діяльність радикального ісламського руху "Ат-Такфір-Валь-Хіджра".

"З 2005 року за рахунок прибуття в Україну та отримання статусу біженців деяких громадян з Іраку, Узбекистану та інших середньоазіатських республік у нас став формуватися радикальний ісламський рух "Ат-Такфір-Валь-Хіджра", - сказав Луценко, повідомляє прес-служба МВС.

За його словами, лідером цієї організації є такий собі "Абу Абдурахман", або "рудий араб", який у 2006 році отримав статус біженця, а потім і громадянство України і проживав в Полтавській області.

"Через те, що президент постійно накладає вето на ухвалення закону про створення міграційної служби в структурі МВС, Україна, стає притулком терористів і екстремістів з усього світу. Загроза їхнього прояву стала реальною і в нашому спільному домі", - сказав Луценко.

На його думку, Україна повинна створити "адекватне законодавство, яке може стати греблею перед спробами створення тут екстремістських і терористичних організацій".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування