Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер, який збив жінку, перевезений до психіатричної лікарні

Понеділок, 26 жовтня 2009, 20:20

Мер Димитрова Донецької області Юрій Анісімов намагався покінчити життя самогубством.

Як повідомив головний лікар Димитрівської центрально-міської лікарні Анатолій Рибка, це сталося після того, як мер дізнався про смерть жінки, яку він збив на своєму автомобілі.

Головний лікар нагадав, що Ірина Тимошенко померла, не приходячи у свідомість, у четвер, 22 жовтня, повідомляє Комсомольська правда.

"До смерті призвели отримані жінкою численні травми - відкрита черепно-мозкова травма, численні осколкові переломи ребер і пошкодження обох легень, важка травма спинного мозку з паралічем", - сказав він.

За словами Рибки, у цей же день у мера Димитрова, який лікувався від струсу мозку у тій же лікарні, стався нервовий зрив.

"Анісімов був того ж дня перевезений в Донецьку обласну психіатричну лікарню в реактивному стані. У нього була спроба суїциду", - повідомляє головний лікар.

"За неофіційною інформацією, Димитрівский градоначальник намагався перерізати собі вени. Проте в Донецькій обласній психіатричній лікарні, посилаючись на лікарську таємницю, відмовилися підтвердити або спростувати цю інформацію", - пише видання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування