Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича заявляють, що Тимошенко "склеює" коаліцію посадами

Вівторок, 27 жовтня 2009, 10:59

"Регіонал" Владислав Лук'янов заявляє, що прем'єр Юлія Тимошенко намагається зберегти коаліцію, роздаючи посади наближеним до лідерів трьох фракцій.

Про це йдеться в його зверненні до прем'єра, текст якого опубліковано на сайті Партії регіонів у вівторок.

"Шановна Юліє Володимирівно, мабуть, Ви краще за будь-кого знаєте, що так звана коаліція тріщить по швах. Між депутатами, які входять у провладні фракції, немає єдності", - пише Лук'янов до Тимошенко.

"Та й не може її бути, бо народні депутати, які входять у них, не можуть не помічати, що в результаті так званих антикризових заходів вашого уряду реальний сектор економіки ледь подає ознаки життя, люди убожіють, країна підсаджується на голку кредитів, бюджет "дерибаниться" на проведення піар-акцій і передвиборних обіцянок", - заявляє депутат.

"Для того, щоб відстрочити розвал коаліції, Ви, пані Тимошенко, намагаєтеся склеїти "групу підтримки" у парламенті, яка розсипається, задовольняючи персональні інтереси впливових членів парламенту, а саме: призначаючи на державні посади людей, наближених до керівників фракцій, які входять у так звану коаліцію", - стверджує Лук’янов.

Серед останніх прикладів, за його словами, – призначення на посаду голови правління "Чорноморнафтогазу" Валерія Ясюка, якого нібито пов'язують із керівником фракції "НУ-НС" у Верховній Раді Миколою Мартиненком.

Лук’янов зазначає, що це підприємство спеціалізується на розвідці й видобутку нафти та газу в акваторії Чорного й Азовського морів.

"Ціну цих енергоносіїв з погляду особистого збагачення Ви, пані Тимошенко, знаєте, знову ж таки, як ніхто добре. Адже це ви завзято боролися за розірвання угоди про розвідку і видобуток нафти та газу на шельфі з іноземною компанією – мотивуючи це високою цінністю ресурсу", - заявляє він.

"Може, так званий порятунок чорноморського шельфу був нічим іншим, як привласненням ресурсу для того, щоб зацікавити потрібних людей?", - запитує "регіонал".

"У всякому разі таку поведінку ви демонструєте в різних сферах своєї діяльності: наприклад, коли підвищуєте зарплату сільським головам і листоношам, але категорично відмовляєтеся підвищувати пенсії і зарплати для найбільш обділених співгромадян", - додає Лук’янов.

У нього "виникає риторичне питання: що ще і кому Ви (Тимошенко) збираєтеся віддати, щоб дотягти до президентських виборів?".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування