Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дочка партнера Коломойського злягла в лікарню?

Вівторок, 27 жовтня 2009, 10:59

Кримінальну справу за фактом ДТП у Дніпропетровську, до якої може бути причетна дочка співвласника групи "Приват" Ксенія Мартинова, повернули для розслідування в облУВС.

У прес-службі прокуратури Дніпропетровської області заявили, що підстав для порушення кримінальної справи достатньо, пише газета "Сегодня".

Як відомо, вранці 11 жовтня в Дніпропетровську позашляховик "Інфініті" помаранчевого кольору збив 62-річну Любов Темну на пішохідному переході. Після наїзду автомобіль зник з місця події.

За неофіційною інформацією, за кермом джипу була 19-річна Ксенія Мартинова - дочка одного зі співвласників групи "Приват" Олексія Мартинова.

Разом з тим в управлінні МВС ім'я не називають: "Ім'я не називаємо, йде слідство!".

"Та все місто вже знає ім'я тієї, хто відправив на той світ мою дружину!", - зі злою втомою каже Іван Темний, чоловік загиблої жінки.

"Люба йшла після зміни додому (працювала вахтером у Дніпропетровськом національному університеті). Те, як її збила машина, бачив молодий хлопець, який запам'ятав номер. Він же викликав "швидку" і міліцію", - розповіла колега загиблої Антоніна.

"Кажуть ще, що години через дві іномарка повернулася на місце ДТП. Дівчина нібито була не сама. Був на місці аварії і чоловік загиблої. Івану нібито пропонували зам'яти справу, гроші якісь", - додає вона.

За словами жінки, у вузі зараз тільки і розмов, що про цю НП. "Адже за злою іронією Ксенія М., а саме її ім'я тут пов'язують з помаранчевим позашляховиком, навчається в ДНУ на факультеті української філології", - пише газета.

Одержати коментарі самої дівчини або її батька видання не може вже протягом кількох днів. В оточенні бізнесмена кажуть, що він дуже гостро сприймає цю тему, а Ксенія зараз лежить в одній з лікарень міста.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...