Ющенко йде на другий строк, щоб стеля не опускалася

Вівторок, 27 жовтня 2009, 11:06

Президент Віктор Ющенко йде на вибори, щоб захистити свободу і незалежність України.

Про це він заявив на мітингу під ЦВК після того, як подав документи на реєстрацію кандидатом.

"У мене немає сумніву в тому, що ми переможемо, але я не хочу, щоб в когось, не дай Бог, виникла думка, що Ющенко думає про владу. Подивіться на те, що відбувається в Україні", - сказав він.

"Чи не здається вам, що те, що відбувається в урядовій державній політиці, загрожує незалежності України і її свободі", – запитав президент.

"Чи не здається вам, що стеля в нашій хаті опускається? Що дихати киснем стає все важче, що країна погружається у шоу водевілі, брехню, обіцянки які ніколи не будуть виконані", – зазначив він.

"Ми всі погружаємось в цю брехню. Чи не болить вам, що ми повертаємось до того, чого навіть не було у страшному 2004 році?" - зазначив він.

"Чи не соромно брати по 100 гривень, щоб прибути на святу площу України – Майдан незалежності – і провести на декілька мільйонів доларів шоу лідера виконавчої влади", - обурився президент.

Ющенко заявив, що його принижує така ситуація. "Бо цим крадуться не тільки державні кошти, крадеться наша свобода", - заявив він.

Ющенко ще раз наголосив, що йде в президенти, щоб не допустити повернення ситуації, яка була в 2004 році .

"Щоб не допустити ситуації, коли Україною починають керувати вбивці, рецидивісти, педофіли, фірмові казнокради", - наголосив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування