Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко подається сам, бо боїться?

Вівторок, 27 жовтня 2009, 11:56

Президент Віктор Ющенко йде на вибори самовисуванцем, оскільки боїться, що його партія "Наша Україна" не підтримає його.

Таку думку висловив в ефірі телеканалу ТВі народний депутат від НУНС Володимир Стретович.

"Сьогодні в партії "Наша Україна", в тому числі й в регіонах, ситуація є неоднозначною, тому головною партією Ющенко є адмінресурс, посадовці на місцевому рівні, які не хочуть втрачати посади, їх положення зобов’язує", - зауважив депутат.

Він звернув увагу, що між самовисуванням Ющенка та з’їздом партії президент бере паузу. І це може означати "гру на випередження", тобто бажання спочатку зібрати різні невеликі партії, які би підтримали діючого гаранта, а потім вже провести з’їзд "Нашої України".

"Підозра виникає, що глава держави не впевнений у позитивному голосуванні на з’їзді, і тоді, отримавши бублика, можна взагалі не увійти в історію", - зазначив Стретович.

Окрім того, торкаючись теми підробки підписів частини депутатів фракції НУНС, парламентар підкреслив:

"Це типова фальсифікація. Я побачив там підписи людей, яких там просто не може бути, наприклад, підпис Тараса Стецьківа, з яким я розмовляв напередодні з цього приводу".

"Може це закон? Коли країна роздягається, хай вона роздягається до кінця, бо якщо корупція та підлог є в усій країні, чому їх не може бути в парламенті", - додав він.

Стретович впевнений, що за вихід фракції НУНС з коаліції реально набереться не більше 34 голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування