Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Януковичі захищають земельну мафію

Вівторок, 27 жовтня 2009, 15:25

Заява регіоналки Олени Лукаш про скоєння злочину прем’єром Юлією Тимошенко означає те, що Партія регіонів стала на захист земельної мафії

Таку думку висловив БЮТівець Святослав Олійник, повідомляє прес-служба БЮТ.

Олійник зазначив, що Тимошенко під час проведення всеукраїнської селекторної наради з земельних питань зробила "важливу політичну заяву про радикальне припинення розбазарювання найціннішого ресурсу країни – землі".

"Є цілком логічним, що в цій "земельній війні" глава уряду вимагає активної роботи правоохоронних органів", - сказав він.

"Мені дивно, що саме Партія регіонів як політична сила стала на захист земельної мафії. Можливо, це можна пояснити особливою прив’язаністю лідера партії Віктора Януковича до хабара у вигляді 143 гектарів заповідної землі з державної резиденції "Межигір'я", - додав Олійник.

Він вважає, що якщо Партія регіонів "почала так активно боронити закон у земельних питаннях, можливо, їй варто зробити перший крок і таки повернути вкрадену землю у державну власність".

"Або хоча б віддати документи по "Межигір'ю", які депутати-регіонали незаконно вилучили з Вишгородської райадміністрації, щойно Прем’єр-міністр оголосила про намір повернути резиденцію у державну власність", - сказав Олійник.

Як відомо, раніше Лукаш попросила генпрокурора перевірити наявність складу злочину у дорученні Тимошенко МВС провокувати хабарників.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...