Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко винен Москалю вже 15 тисяч. СБУ не здається

Середа, 28 жовтня 2009, 11:12

СБУ подала апеляційну заяву на рішення Шевченківського райсуду Києва, який зобов’язав її спростувати інформацію про корупційну діяльність Геннадія Москаля.

Про це Українській правді повідомила прес-секретар СБУ Марина Остапенко.

За її словами, ця апеляційна скарга зупинила дію рішення Шевченківського райсуду.

Остапенко зазначила, що ця апеляція стосується рішення суду, який зобов’язав голову СБУ Валентина Наливайченка спростувати інформацію про корупційну діяльність Москаля.

Крім того, за її словами, СБУ підготовлено апеляційну скаргу до Апеляційного суду Києва на рішення цього суду.

Раніше прес-служба "Народної Самооборони" повідомила, що Шевченківський райсуд Києва зобов'язав СБУ сплатити 15 тисяч гривень Москалю за нанесення моральної шкоди.

Суд визнав недостовірною інформацію Наливайченка щодо Москаля, викладену в інтерв’ю "Коммерсанту" від 7 листопада 2008 року і постановив стягнути на його користь з СБУ 15 тисяч гривень моральної шкоди, із заявлених у позовній заяві 150 тисяч гривень.

"Гроші Москаль просить СБУ передати на рахунок марафону, що проходить у Керчі, з метою збору коштів на придбання реанімаційного автомобіля", - сказано у повідомленні.

Як відомо, Наливайченко та його заступник Тиберій Дурдинець звинувачували Москаля у низці правопорушень, зокрема у контрабанді автомобіля Lexus, незаконному отриманні ділянки у Криму, а також володінні готелями в Македонії та Чехії.

Раніше Шевченківський райсуд зобов’язав Наливайченка і СБУ спростувати інформацію про корупційні діяння Москаля, зокрема, щодо незаконного надання ветеранського статусу.

Прес-служба нагадує, що у Шевченківському райсуді перебуває ще 3 цивільні справи за позовом Москаля до СБУ, голови СБУ Наливайченка та колишнього його заступника Дурдинця про спростування відомостей, "які ганьблять честь, гідність та ділову репутацію, та відшкодування моральної шкоди".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування