Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мартиненко просять Литвина розслідувати фальсифікацію

Середа, 28 жовтня 2009, 18:08

Політрада НУ-НС просить керівництво парламенту розслідувати фальсифікацію протоколу про відставку лідера фракції Миколи Мартиненка.

Про це повідомила прес-служба коаліційної частини НУ-НС.

"Ні 23 жовтня, ні в інший день не було жодного засідання фракції НУ-НС, де розглядалося питання про відставку Мартиненка, не кажучи вже про прийняття такого рішення", - йдеться у повідомленні.

"Більше того, вже два народних депутати нашої фракції - Тарас Стецьків та Олександр Клименко - заявили про те, що вони не ставили свої підписи під рішенням про зміщення з посади голови фракції", - нагадує політрада.

Прес-служба відзначає, що "зміна керівника фракції НУ-НС має відкрити шлях до виходу фракції з парламентської коаліції, створення де-факто більшості з Партією регіонів, дестабілізації ситуації як у Верховній Раді, так і у державі".

Політрада НУ-НС звернулася до керівництва парламенту щодо сприяння в розслідуванні обставин складання та реєстрації фальшивого протоколу про відставку Мартиненка.

"З цією метою фракція НУ-НС створила робочу групу, до якої увійшли депутати Борис Тарасюк, Роман Зварич та Анатолій Матвієнко. Робоча група має представити свої висновки не пізніше 3 листопада 2009", - заявили у фракції.

"До складу політради фракції НУ-НС входять голова фракції, його заступники і лідери партій, представлених у фракції", - зазначили у прес-службі.

Як відомо, раніше лідер "Єдиного центру" Віктор Балога заявив, що підписів за відставку Мартиненка за призначення лідером фракції В'ячеслава Кириленка вже більше 38.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування