Тимошенко вирішила нагадати Меркель про себе

Середа, 28 жовтня 2009, 19:15

Прем'єр Юлія Тимошенко привітала Ангелу Меркель з обранням на посаду канцлера Німеччини.

"Ця подія яскраво підтвердила визнання німецьким народом ваших зусиль, спрямованих на забезпечення соціально-економічного розвитку країни та зміцнення її ролі на європейському континенті і у світі", - йдеться у телеграмі, повідомляє прес-служба уряду.

Тимошенко зазначила, що для України співпраця з Німеччиною є важливою, а "традиційно дружні та взаємовигідні двосторонні відносини, зокрема в економічній сфері, мають позитивну динаміку та служать надійним підґрунтям для подолання негативних наслідків фінансово-економічної кризи".

Прем’єр висловила сподівання, що діяльність німецього уряду під керівництвом Ангели Меркель сприятиме подальшому поглибленню двостороннього співробітництва в галузях, що становлять взаємний інтерес, а також підтримці демократичних процесів в Україні.

Тимошенко переконана, що завдяки сприянню з боку Німеччини прискориться й реалізація європейських прагнень України, йдеться у повідомленні.

"Вона побажала канцлеру міцного здоров’я, щастя та успіхів, а дружньому німецькому народові – миру, благополуччя і процвітання", - повідомляє прес-служба.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування