Тимошенко підніме зарплати, які зараз нічим платити

Четвер, 29 жовтня 2009, 16:14

Заробітні плати працівникам освіти будуть підвищені з 1 січня, незалежно від того, буде ухвалено бюджет країни чи ні, заявляє прем'єр Юлія Тимошенко.

"З 1 січня, не залежно від того, буде прийнятий бюджет чи ні, ми на 12,5% відразу підвищимо зарплати працівникам освіти і, як і обіцяли, на 20% директорам-вчителям шкіл", - сказала вона на установчому засіданні ради директорів шкіл при Кабінеті міністрів в Києві в четвер.

Постановою Кабінету міністрів від 5 жовтня, оприлюдненою 27 жовтня, передбачено нарахування надбавки до посадового окладу вчителям, викладачам ПТУ і коледжів на 20% з 1 листопада.

Документом визначено, що надбавку до ставки зарплати одержать учителі, викладачі загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі і майстри виробничої освіти професійно-технічних навчальних закладів і вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації державної і комунальної форми власності, керівники і заступники керівників зазначених закладів, посади яких віднесені до посад педагогічних працівників.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування