Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко збирають надзвичайну комісію

Четвер, 29 жовтня 2009, 21:20

У п’ятницю буде зібрана надзвичайна протиепідемічна і протиепізоотична комісія.

Про це заявив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу.

"У п’ятницю я збираю в уряді державну надзвичайну протиепідемічну і протиепізоотичну комісію для того, щоб відпрацювати детально заходи. Я думаю, що про це буде поінформована вся громадськість нашої держави", - сказав він.

"Враховуючи епідемічну ситуацію, яка склалася на Західній Україні, ми відрядили з центру найкращих фахівців, зараз проводяться всі аналізи, які тільки можливі", - зазначив Турчинов.

"Тут не треба панікувати, тут треба своєчасно звертатися до лікарів", - наголосив перший віце-прем'єр.

Крім того, коментуючи зростання цін на ліки, він звернувся до власників аптек: "Не паразитуйте на проблемах громадян і не грайтеся з цінами, тому що за це прийдеться відповідати. Тут ми не будемо жартувати, а будемо діяти достатньо жорстко".

Турчинов також заявив, що керівництво Тернопільського обласного управління охорони здоров'я "тягнуло кілька тижнів, не інформувало центр і тільки після того, як подивилися, що не впораються з ситуацією, вийшли на прес-конференцію, замість того, щоб зразу інформувати Київ".

Як відомо, у трьох Західних областях станом на 16 годину 29-го жовтня зафіксовано 30 летальних випадків внаслідок захворювання на грип та гострі респіраторні захворювання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування