Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко боїться, що його випередять "моральні виродки"

П'ятниця, 30 жовтня 2009, 08:19

Депутат Анатолій Гриценко висуває себе в президенти, бо не бачить нікого іншого, здатного стати президентом.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Я і моя сім’я визначилися: ми житимемо в Україні. У нас немає запасних аеродромів за межами країни. Але в такій Україні, як зараз, жити тоскно", - сказав кандидат у президенти.

"Я б не висував свою кандидатуру, якби серед заявлених і вже зареєстрованих кандидатів бачив людину, готову ефективно й чесно працювати на цій посаді з першого дня", - заявив він.

"Є гідні й симпатичні люди, але, на мій погляд, вони більш ефективно працювали б на інших посадах – прем'єра, віце-прем'єра, голови Нацбанку, міністра. Тобто я просто не бачу здатного стать президентом, тому і висуваю свою кандидатуру", - пояснив Гриценко.

При цьому він запевнив, що до 19 жовтня, дати офіційного старту виборчої кампанії, не вів передвиборну агітацію.

"У січні й березні висіли білборди "Конституція порядку Анатолія Гриценка" навіть без моєї фотографії. Люди запропонували свої рекламні площі без єдиної копійки оплати з мого боку – для того, щоб підтримати ті зміни системи влади, які я пропагував", - сказав Гриценко.

За його словами, сіті-лайти зі слоганом "Перший непрохідний" хтось сприймає "як антирекламу і як поганий старт виборчої кампанії, але насправді багато хто задумується: є сильна, ефективна і чесна людина, але при цьому констатується, що в неї немає жодних шансів".

"Це означає, що й у вас, як громадянина України, немає жодних шансів. Це означає, що в нас у країні по сходинках кар'єрної драбини будуть підніматися лише моральні виродки, крадії, ті, хто має підтримку олігархів, і люди без позиції, з дуже гнучким хребтом. Ми будемо з цим миритися?", - заявив Гриценко.

Він також розповів, що його виборчі штаби не будуть стовідсотково формуватися на основі регіональних структур громадської організації "Громадянська позиція", "бо частина людей просто не має досвіду ведення виборчих кампаній".

"Що стосується фінансування, то від початку організація створювалася на засадах регіонального самофінансування. Моя кампанія не буде фінансуватися з-за кордону, не буде і чужих політтехнологів – ні російських, ні американських", - підкреслив Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування