Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз хоче в очі Ющенку сказати "усю правду"

П'ятниця, 30 жовтня 2009, 08:45

Претендент на президентську посаду Олександр Мороз хотів би зустрітися під час прямих теледебатів із нинішнім президентом Віктором Ющенком.

"Я хочу сказати йому в очі всю правду про його авантюри з розпуском парламенту в 2007-му, і про те, які наслідки ми маємо від такого кроку", - пояснив він, повідомляє прес-служба Соцпартії.

Лідер соціалістів також хотів би поговорити з Ющенком про обіцянки, які той давав СПУ в обмін на підтримку під час минулої президентської кампанії в 2004 році.

"Ми підтримали Ющенка, оскільки між ним і СПУ була підписана угода про голосування на користь Конституційної реформи, яка змінювала модель державного управління. Однак Ющенко порушив свої обіцянки і довів країну до політичного хаосу", - зазначив Мороз.

Він також хотів би пояснити Ющенку, що є предметом впливу президента країни, подискутувати з ним про суть влади, про способи її організації.

"Сьогодні основний бич України – це корупція. Влада намертво зрослася з криміналом, і розрубати цей вузол можуть лише вибори до Верховної Ради за партійними відкритими списками. Тому першочергове завдання президента – внести такий закон і домогтися його ухвалення", - упевнений Мороз.

Але, за його словами, ніхто з основних претендентів на посаду голови держави не має наміру цього робити.

При цьому Мороз заявив, що брати участь у дебатах із прем'єром Юлією Тимошенко він не бачить сенсу.

"Про що нам говорити з Тимошенко? Її основний інструмент у спілкуванні з людьми – брехня, її авантюрна політика підірвала основи державності. А сам БЮТ – це не ідеологічна партія, а політичне оформлення бізнесу", - сказав лідер СПУ.

"Якщо Тимошенко програє вибори, її політична сила дуже швидко розпадеться, частина бізнесменів перейдуть у Партію регіонів", - вважає Мороз.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування