Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія пропонує Україні допомогу

П'ятниця, 30 жовтня 2009, 17:49

Росія запропонувала Україні допомогу у зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією.

Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час телефонної розмови з міністром закордонних справ Петром Порошенко, повідомляє прес-служба МЗС.

"Міністрами була досягнута домовленість про координацію цієї роботи на рівні міністерств охорони здоров'я двох країн", - наголошується у повідомленні.

Крім того міністри "зазначили, що за останній час відносини України з РФ отримали нову динаміку".

"Зокрема, була підтверджена готовність української сторони до проведення 19 листопада в Ялті 5-го засідання Комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії", - повідомили у МЗС.

Порошенко заявив також "про згоду української сторони провести на початку грудня українсько-російські політичні консультації на рівні заступників міністрів закордонних справ".

Також, за інформацією МЗС, "був узгоджений графік консультацій на найближчий період між міністерствами з питань функціонування Чорноморського флоту РФ, розмежування Азовського і Чорного морів та Керченської протоки".

"Окрему увагу було приділено питанням інтенсифікації торговельно-економічного співробітництва, участі українських підприємств у ліквідації аварії на Саяно-Шушенської ГЕС, зняття обмежень на поставки продукції", - заявили у МЗС.

Також Порошенко запросив Лаврова відвідати Україну в зручний час, що було з вдячністю прийнято російською стороною.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування