Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони хочуть голови двох міністрів

П'ятниця, 30 жовтня 2009, 19:10

Міністра з питань надзвичайних ситуацій Володимира Шандру та міністра охорони здоров’я Василя Князевича пропонують звільнити.

Відповідний проект постанови про відповідальність за бездіяльність і недбалість щодо створення загрози життю та здоров’ю населення внаслідок поширення високопатогенного грипу A/H1N1 в Україні зареєстрував у парламенті депутат від Партії регіонів Валерій Бондик.

Крім того, зігдно з проектом постанови, міністерства та інші центральні органи виконавчої влади та органи державної влади мають "вжити невідкладних заходів з ліквідації осередків високопатогенного грипу A/H1N1, запобігання його поширенню, недопущення завдання шкоди здоров’ю населення".

"Вжити невідкладних заходів щодо забезпечення жителів населених пунктів, у яких виявлено осередки високопатогенного грипу A/H1N1 продуктами харчування і медичною допомогою, ліками та вакциною", - йдеться у документі.

Також вони мають "щоденно інформувати засоби масової інформації про ситуацію з ліквідацією високопатогенного грипу A/H1N1 та про інші вживані оперативним штабом заходи", повідомляє сайт парламенту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування