Ющенко попросив підтримати Тимошенко, а потім дивитись на помилки

Субота, 31 жовтня 2009, 15:47

Президент Віктор Ющенко закликає всіх підтримати дії уряду у боротьбі з епідемією грипу.

Про це він заявив під час наради у Львові щодо стану захворюваності на грип та ГРВЗ.

"Ніхто крім міністерства і уряду не вирішує ці проблеми в жодній країні. Те ж саме і в Україні", - заявив він.

"Потім ми розглянемо, де уряд допустив помилки, де він не спрацював, але сьогодні давайте все зробимо, щоб підтримати дії уряду, міністра і тих відповідальних інституцій, від яких вимагаються сьогодні скоординовані дії", - наголосив Ющенко.

Він також наголошує на необхідності за тиждень повернути ситуацію під контроль.

"Цьому я хотів присвятити цю нараду, щоб ми через 5-7 днів могли звітувати, що та хвиля захворювання на грип та ГРВЗ, з якою ми зіткнулися поки що кількох західних областях країни, що через 5-7 днів ми маємо успіхи в подоланні цієї хвилі. Що ситуація повернута на контроль", - заявив він.

"Що приріст хворих скоротився, а потім і призупинився, що всі мобілізаційні ресурси, які є (від міністерств, відомств до можливостей місцевої влади) використані – без політики, піару, зайвої метушні. Просто сказати, що ми можемо працювати як відповідальні люди для власної нації", - додав він.

"Сьогодні найбільш важливо – не забути, що ми українці, стати один біля одного і сказати – починаючи від громадянина і закінчуючи владою, ми можемо діяти по одному плану, ми можемо слухати один одного і поважати спільний план дій з подолання цього лиха", - зазначив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування