Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк хоче повернути Кириленка

Вівторок, 10 листопада 2009, 14:32

Народний депутат Арсеній Яценюк переконаний, що на посаду керівника фракції НУНС повинен повернутися В'ячеслав Кириленко.

Таку точку зору він висловив у вівторок на прес-конференції в Севастополі, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

За словами Яценюка, заміна керівника парламентської фракції НУНС є справедливою, оскільки його призначення рік тому відбулося в результаті кулуарних домовленостей.

"На жаль, існують великі проблеми з фракцією НУНС. І я сподіваюсь, що нарешті справедливість переможе. І та подія, яка сталася майже рік тому, коли в результаті кулуарних домовленостей зняли керівника фракції і замінили іншим, буде ліквідована", - сказав Яценюк.

На його думку, на посаду керівника фракції повинен повернутися В'ячеслав Кириленко.

"Адже його зняли "під столом". Тому справедливість повинна восторжествувати і його повинні повернути на те місце, яке він законно займав", - вважає народний депутат.

Разом з тим, політик переконаний, що напередодні президентських і парламентських виборів у Верховній Раді можливо ще багато перестановок.

"У парламенті перед виборами відбуватиметься дуже багато різних подій, які тільки підвищуватимуть градус політичної температури. Я не думаю, що є голоси за зняття першого віце-спікера. Проте думаю, що можуть з'явитися голоси для інших політичних конструкцій", - припускає Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...